Betaling

Betalingsalternativer

Vi tilbyr en rekke måter å betale på i kassen, og det er helt opp til deg å bestemme hvilken betalingsmåte passer best for deg. Vi tilbyr betaling med blant annet Vipps, kort, faktura, eller delbetaling / betalingsutsettelse levert av Walley. Når du velger Walley som betalingsmetode, får du varene hjem før du trenger å betale. For bedrifter tilbyr vi i tillegg en vanlig PDF- eller EHF-faktura. Mer informasjon finner du under.

Betalingsalternativer hos MrSmart.no

For private

 • Kort
  Sikker betalingsløsning med 3D-Secure levert av Worldline (tidligere Bambora).
 • Vipps
  Norges mest populære betalingsmetode. I utsjekking velger du å betale med Vipps, så legger du inn ditt mobilnummer. Deretter får du opp et varsel i Vipps appen på mobilen din. Her godkjenner du beløpet, trykker Vipps for å betale så har du betalt!
 • Faktura - betal om 14 dager uten ekstra gebyr
  Kjøp nå og betal om 14 dager uten ekstra kostnad (*)
 • Delbetaling  - kjøp nå og betal senere
  Kjøp nå og betal senere i egen tempo (*)

(*) Tjenesten kan benyttes av private personer og er levert i samarbeid med Worldline og Walley. I utsjekking velger du å betale med "Faktura med 14 dagers utsettelse". Deretter legger du inn ditt fødselsnummer, og det vil bli foretatt en kredittvurdering. Betalingsfristen er 14 dager og faktura sendes pr. e-post. Minstebeløp for å benytte denne tjenesten er 200 kroner inkludert frakt.

For å finne fakturaen kan du logge deg inn på min side. Ved spørsmål vennligst kontakt Walley kundeservice eller ring på tlf. 22 41 14 55

For bedrifter

 • Kort
  Sikker betalingsløsning med 3D-Secure levert av Worldline (tidligere Bambora).
 • EHF-faktura
  Elektronisk faktura som sendes direkte til mottakers økonomisystem (*)
 • PDF-faktura
  Vi sender faktura på e-post (*)

(*) Denne betalingsmåten vises ikke i kassen dersom totalbeløpet er under 400 kroner. Som standard sender vi faktura med 10 dagers betalingsforfall.

For å bestille for en bedrift velger man "Firma/Bedrift" som kundetype i kassen, deretter kan man velge ønsket fakturerings/- betalingsmetode. Etter fullført kjøp har man mulighet til å opprette en firmakonto hos oss, slik at det blir enklere å bestille ved neste anledning.

Ta gjerne kontakt oss hvis dere lurer på noe.